Facebook

HÍREK

Tisztelt Látogatók! A Soproni Evangélikus Múzeum 2023-ban is hétfőn és szerdán 8-15 óra között fogadja a látogatókat. Csoportokat előzetes bejelentkezés (sopron.gyujtemenyek@lutheran.hu) után fogadunk. Werte Besucher! Das Ödenburger Evangelische Museum ist 2023 Montags und Mittwochs zwischen 8-15 Uhr geöffnet. Nach vorheriger Anmeldung (sopron.gyujtemenyek@lutheran.hu) empfangen wir gerne Gruppen.

Tovább »

Múzeumok Éjszakája

Az idei programjaink az alábbi linkre kattintva érhetőek el: Végleges plakát

Tovább »

Pályázati támogatás

Örömmel értesítjük kutatóinkat és az érdeklődőket, hogy a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. EGYH-KCP-16-0700  azonosítószámú támogatásának köszönhetően megjelentettük  A soproni evangélikus gyülekezet évszázadai – A Soproni Evangélikus Múzeum állandó kiállítása című kiállítás katalógust. Hálásan köszönjük a támogatást!

Tovább »

Fotó-adatbázis

Kedves Kutatóink! Levéltárunk honlapja egy EMMI pályázatnak köszönhetően fotó-adatbázissal bővült. Jó böngészést kívánunk a fotók között! Az adatbázis a levéltár fül alatt érhető el!

Tovább »

Múzeumi nyitvatartás

Tisztelt Érdeklődők! A múzeum nyitvatartása a következő: Hétfőn és szerdán 8 és 15 óra között (ebédszünet 12 és 13 között), szombaton 9.30-tól 17 óráig (folyamatosan), vasárnap 9.30-tól 18 óráig (folyamatosan). Belépő: 900 Ft/felnőtt, 450 Ft/diák, nyugdíjas

Tovább »